marți, 13 septembrie 2011

Dragostea de dincolo de cer

Se spune ca amintirile sunt oglinda trecutului nostru si nu putem sterge cu buretele nimic desi uneori ne-am dori atat de mult. Am scris aceasta poveste gandindu-ma la tot ce a fost sau s-a intamplat vreodata insa…nu voi putea uita.
Totul incepe intr-un mic oras numit Sallem. Intr-o zi mai putin fericita familia Davis se mutase intr-una din casele din oras. Tanara Emili era foarte incantata de noua ei casa si abia astepta sa isi faca prieteni noi. Dupa scurt timp de la mutarea ei acolo intalnise o fata care avea sa ii devina cea mai buna prietena. Rachell era o fata simpla, modesta si  incepeau sa se inteleaga din ce in ce mai bine insa..nu totul parea a fii atat de bine. Povestea lor incepuse intr-o zi de marti cand se intalnise in parc.
-Tu trebuie sa fii fata ce-a noua nu?
-Da
-Rachell imi pare bine
-Emili si mie
-Ai vrea sa mergem san e plimbam putin pe aici?
-Da sigur.
Cu fiecare zii ce trecea ele deveneau tot mai apropiate. Totul se invartea in jurul lor, totul parea mai simplu in doi. Isi imparteau secrete, se intalneau zilnic din prima zii a lor de cand s-au cunoscut. Totul parea a fii ceva de nedezlegat. Prietenia lor era ceva nemaintalnit insa dupa scurt timp toate acestea aveau sa se schimbe brusc.










Daca vreti continuarea votati si daca va place am sa continui sa postez daca nu..am sa incep sa scriu alta poveste! sper sa va placa:)

2 comentarii: